Käytä uusinta Firefoxin selainversiota

23.11.2017

Hyrrä toimii parhaiten Firefox-selaimen versiolla 48.0 tai sitä uudemmalla selainversiolla. Jos käytät Hyrrää vanhemmalla selainversiolla (= selainversion numero on pienempi kuin 48.0), Hyrrässä esiintyy liitteiden liittämis- ja näkymisongelmia.

Näin tarkistat Firefox-selainversiosi

Hyrrä-asioinnin kirjautumisikkuna on muuttunut

Hyrrän asiointipuolella on siirrytty Suomi.fi-tunnistautumiseen. Tuenhakijalle tämä näkyy hieman erilaisena kirjautumisikkunana aiempaan nähden. Tuenhakija tarvitsee edelleen kirjautumista varten pankkitunnukset, sähköisen henkilökortin tai mobiilivarmenteen.

 Vetuma‐tunnistautumisen korvaaminen Suomi.fi‐tunnistuksella

Hyrrän asiointipuolella Suomi.fi‐tunnistautuminen korvaa Vetuma-tunnistautumisen. Tuenhakijalle tämä näkyy hieman erilaisena kirjautumisikkunana aikaisempaan nähden. Hyrrään kirjautumiseen tarvitaan edelleen pankkitunnukset, sähköinen henkilökortti tai mobiilivarmenne, vaikka Katso‐tunnistautumisen logo on näkyvillä kirjautumissivulla. Tunnistautuminen Katso-tunnuksilla suoraan Hyrrään ei toimi toistaiseksi. Tunnistautumista edelleen kehitetään niin, että Katso‐tunnuksia voi tulevaisuudessa käyttää kirjautumiseen.

Yhteystiedot

Anssi Gynther
toiminnanjohtaja
anssi.gynther@veejjakaja.fi
p. 0440 155 222
• Yleishyödylliset hankkeet
• Kansainväliset hankkeet
• Yritysrahoitus

Kristiina Asikainen
talouspäällikkö
kristiina.asikainen@veejjakaja.fi
p. 0440 155 223
• Maksatusasiat

Vesa Rouhiainen
hankeneuvoja
vesa.rouhiainen@veejjakaja.fi
p. 0440 155 219
• Yleishyödylliset hankkeet
• Hankeneuvonta

Tiina Judén
Etelä-Savon Maaseutuohjelmien
viestintähankkeen tiedottaja
tiina.juden@veejjakaja.fi
p. 0440 155 992

Käyntiosoite
Paukkulantie 22
50170 Mikkeli
Paukkulinnan Pääskynpesä
H-rakennus 2. kerros