Infoa Leader-rahoituksessa Pieksämäellä

19.02.2018

Infoa Leader-rahoituksesta Pieksämäellä torstaina 22.2.2018

Latomo, 3.krs (Kauppakatu 1, Pieksämäki)

klo 8.30 kahvit

klo 9.00 Leader-rahoitus (toiminnanjohtaja Anssi Gynther, Veej’jakaja ry)

Keskustelua ja kysymyksiä

Tilaisuus päättyy viimeistään klo 11

 

Tervetuloa kaikki Leader-rahoituksesta kiinnostuneet!

Teemahankehaku avautui: Rahaa ympäristöinvestointeihin

16.02.2018

Ympäristö -teemahankkeen tarkoituksena on rahoittaa maaseudulla toimivien yhdistysten kulttuuri- ja luonnonympäristön tilaan sekä maiseman kohentamiseen liittyviä kunnostus- ja rakentamistoimenpiteitä sekä laitehankintoja.

Toimenpiteiksi sopivat ympäristön tilaa ja viihtyisyyttä kohentavat uudisrakentamis- ja kunnostustoimenpiteet, kuten esimerkiksi luontokohteen rakenteisiin (pitkospuut, näköalatorni, luontopolku, opasteet), retkipaikan tai uima­rannan varus­ta­miseen (kota, tulipaikka, wc, uimakoppi) tai kulttuuri- tai luonnonmaiseman raivaamiseen liittyvät toimenpiteet. Toimenpiteet voivat koostua myös kone-, laite- ja välineinvestoinneista, joita ovat esimerkiksi ilmalämpöpumput, aurinkopaneelit ja muut ympäristöä hyödyntävät, säästävät tai sen tilaa parantavat hankinnat.

Kustannuksiltaan yksi toimenpide on 1 000–10 000 euroa, ja siihen myönnettävä tuki 50 %. Toimenpiteen toteuttamiseen voi sisältyä talkootyötä, jolla voidaan kattaa investoinnin omarahoitusosuus jopa kokonaan.

Toimenpiteet tulee toteuttaa 30.10.2019 mennessä.

Tarkemmin hausta täällä.

Veej’jakaja ry:n hallitus järjestäytyi

16.02.2018

Toimintaryhmän hallitus vuodelle 2018 järjestäytyi 13.2. Hallitus muodostuu kolmikantaperiaatteella: kolmannes hallituksen jäsenistä edustaa julkista hallintoa, kolmannes yhteisöjä (yhdistyksiä ja yrityksiä) ja kolmannes maaseudun asukkaita.

Hallituksen puheenjohtajana jatkaa Risto Korhonen Mikkelin Suomenniemeltä ja varapuheenjohtajana Asko Viljanen Hirvensalmelta. Hallituksen muut varsinaiset jäsenet ovat Jaakko Kuntonen (Puumala), Mervi Lintunen (Pieksämäki), Hanna Moilanen (Pieksämäen Jäppilä), Kalevi Pailamo (Pieksämäki), Veera Ullah (Pieksämäki), Jari Viitikka (Mikkelin Ristiina) ja Tapio Viljanen (Kangasniemi). Varajäseninä ovat Heikki Isokääntä (Hirvensalmi), Vuokko Jaakkola (Pieksämäki) ja Karri Peltola (Pieksämäki). Hallituksen sihteerinä toimii Anssi Gynther ja rahastonhoitajana Kristiina Asikainen, molemmat Veej’jakaja ry:stä.

Veej’jakaja ry:n hallituksen kokous 14.3.2018 – hankehakemukset 28.2. mennessä

14.02.2018

Veej’jakaja ry:n hallituksen vuoden 2018 toinen kokous on keskiviikkona 14.3. Kokouksen käsiteltäviksi tarkoitetut hankehakemukset tulee jättää viimeistään 28.2.2018.

Kevätkauden seuraavat kokoukset ovat 25.4. ja 5.6. Kokouksen käsiteltäviksi aiotut hankehakemukset tulee olla Hyrrässä valmiina 2 viikkoa ennen kokousta. Koko vuoden alustava kokousaikataulu on täällä.

Lisätietoja hankerahoituksesta Veej’jakaja ry:n toimihenkilöiltä.

 

Hanketoimijan käsikirja

30.01.2018

Hanketoimijan käsikirja auttaa käytännönläheisesti hankkeen suunnittelussa, hakemisessa, toteuttamisessa ja päättämisessä.
Hanketoimijan käsikirja on kuitenkin suuntaa-antava, joten hankkeiden tarkemmasta toteutuksesta kannattaa aina keskustella oman alueen hankeneuvojien ja viranomaisten kanssa.

Käsikirjan lukijanäkymä vaihtelee hieman selaimen mukaan. Suositeltavia selaimia ovat esimerkiksi Chrome ja Firefox.

Hanketoimijan käsikirja

Yhteystiedot

Anssi Gynther
toiminnanjohtaja
anssi.gynther@veejjakaja.fi
p. 0440 155 222
• Yleishyödylliset hankkeet
• Kansainväliset hankkeet
• Yritysrahoitus

Kristiina Asikainen
talouspäällikkö
kristiina.asikainen@veejjakaja.fi
p. 0440 155 223
• Maksatusasiat

Vesa Rouhiainen
hankeneuvoja
vesa.rouhiainen@veejjakaja.fi
p. 0440 155 219
• Yleishyödylliset hankkeet
• Hankeneuvonta

Käyntiosoite
Paukkulantie 22
50170 Mikkeli
Paukkulinnan Pääskynpesä
H-rakennus 2. kerros