Vuoden 2017 hanke on Huvihurtta Oy:n koirauimala- ja harjoitushalli-investointi

29.11.2017

Huvihurtta Oy sijoitti toimintansa Mikkelissä entisen Otavan koulutilan kiinteistöön, joka toimii investoinnin valmistuttua uimalatoiminnan lisäksi yrityksen tarjoamien koulutuspalveluiden järjestämispaikkana.

Vuoden 2017 Leader-hankevalinnan perusteena Veejjakajan Leader-ryhmän hallitus pitää sitä, että Huvihurtta Oy:n koirauimalainvestointi on luonut alueen koiraharrastajille uuden palvelun sekä mahdollistanut yrityksen toimintojen laajentamisen ja keskittämisen. Lisäksi se on osaltaan kasvattanut perinteikkään koulutilayhteisön viihtyisyyttä ja vetovoimaa.

Huvihurtta Oy:n tiloissa tarjotaan koirille myös osteopatiaa ja hammashoitoa. Emmi-Pet Ultraäänihammashoito puhdistaa ja tekee valkoiset hampaat lemmikeille ultraäänimenetelmällä.

http://www.huvihurtta.fi/

Veikka-koira sai uuden elämän koirien uimahallissa Mikkelissä!

Sekarotuinen Veikka istuskeli elämänsä ensimmäiset 6 vuotta häkissä. Sen takajalkojen lihakset surkastuivat, eivätkä raajat enää kantaneet.Mikkelin Löytöeläintalon ja Huvihurtta-yrityksen väki lähti kuntouttamaan Veikkaa ja nyt askel kantaa taas! 🐾Veikkaa kuntoutaan Huvihurtan uimalassa Mikkelin Otavassa, jota on rahoitettu Veejjakaja ry:n toimesta Euroopan maaseuturahaston kautta! 💦Lue lisää Maaseutukuriin sivuilta: http://maaseutukuriiri.fi/ajankohtaista/?issue=321

Julkaissut Maaseutukuriiri 27. kesäkuuta 2017

 

 

 

 

Yhteystiedot

Anssi Gynther
toiminnanjohtaja
anssi.gynther@veejjakaja.fi
p. 0440 155 222
• Yritysrahoitus
• Yleishyödylliset hankkeet
• Kansainväliset hankkeet

Kristiina Asikainen
talouspäällikkö
kristiina.asikainen@veejjakaja.fi
p. 0440 155 223
• Yleishyödylliset hankkeet
• Maksatusasiat
• Teemahankkeet

Essi Saarinen
hankeneuvoja
essi.saarinen@veejjakaja.fi
p. 0440 155 219
• Nuoriso-Leader
• Yritysrahoitus
• Yleishyödylliset hankkeet

Käyntiosoite
Mikkelin yliopistokeskus
Cultiva-rakennus, 2. kerros
Lönnrotinkatu 7
50100 Mikkeli