Auta kehittämään maaseudun liikkumishaasteista – kirjaa liikkumisesi Woorti-mobiilisovellukseen!

09.07.2019

Maaseudun ja kylien liikkumista selvitetään nyt kesällä MoTiV- tutkimushankkeessa kehitetyn ja sovelluskaupoista ladattavan Woorti-mobiilisovelluksen avulla. Sovellus tunnistaa automaattisesti matkasi ja kysyy sitten, mitkä matkat tai niiden osat ovat hyödyllisiä tai virkistäviä ja mitkä tuhlaavat aikaa, ja miksi. Voit myös vastata tarkentaviin lisäkyselyihin mm. auton käytöstä, liikkumispalveluiden saatavuudesta ja yhteiskuljetuksista. Tästä saadaan puolueetonta mittaustietoa ja analyysejä, joilla voidaan paremmin perustella päättäjille, mitä liikkumishaasteita ja ratkaisuita nimenomaan maaseudulla on.

Osallistumiseen riittää, että valitse rekisteröitymisen ja muutaman taustatietokysymyksen jälkeen Kyläseudut-kampanjan, ja kerrot lisätietoja edes yhdestä matkasta päivässä viikon tai kahden ajalta. Huom. kyseessä on EU-tutkimushankkeen tekemä sovellus, joten se ei välttämättä toimi täydellisesti kaikissa mobiililaitteissa.

Lataa ohje ja kirjaa liikkumisesi ylös!

Yhteystiedot

Anssi Gynther
toiminnanjohtaja
anssi.gynther@veejjakaja.fi
p. 0440 155 222
• Yritysrahoitus
• Yleishyödylliset hankkeet
• Kansainväliset hankkeet

Kristiina Asikainen
talouspäällikkö
kristiina.asikainen@veejjakaja.fi
p. 0440 155 223
• Yleishyödylliset hankkeet
• Maksatusasiat
• Teemahankkeet
• Nuoriso-Leader

Essi Saarinen
ohjelmavalmistelija
essi.saarinen@veejjakaja.fi
p. 0440 155 219

 

 

Reeta Kosonen
nuorisokoordinaattori
reeta.kosonen@savonlinna.fi
p. 041 3124231

Reeta on Piällysmies ry:n, Rajupusu Leader ry:n ja Veej’jakaja ry:n yhteinen nuorisokoordinaattori

Käyntiosoite
Mikkelin yliopistokeskus
Cultiva-rakennus, 2. kerros
Lönnrotinkatu 7
50100 Mikkeli